Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Sikertörténetek

Éva sikertörténete

Éva sikertörténete

  • Sikeres vizsga ideje:
    2015.10.01 11:50

Galambos Éva vagyok szombathelyi egyetemista. B kategóriás jogosítványomat a szombathelyi NeTcar autósiskolánál szereztem meg idén október elején. Felkértek az autósiskolánál, hogy néhány mondtaban foglaljam össze nektek tapasztalataimat, fejtsem ki véleményemet az autósiskolával kapcsolatosan. A továbbiakban az én sikertörténetemet olvashatjátok.

Idén nyáron úgy gondoltam, hogy ideje megszereznem jogosítványomat. Mindenképp helyben szerettem volna maradni, így sorra átnéztem a szombathelyi autósiskolák weboldalait. Az összes közül a NeTcar autósiskola weboldala volt a legmodernebb és komplex információkat találtam mindenről. Felvettem velük a kapcsolatot és mondták, hogy most igénybe tudom venni nyári akciójukat, aminek keretén belül kedvezményesen szerezhetem meg B kategóriás jogosítványomat. Nem kellett kétszer mondani, már a következő tanfolyamra regisztráltam magam. 

Lett volna lehetőség e-learning (online típusú) elméleti képzésre, de mivel időm engedte én bejártam a hagyományos tantermi órákra. Az oktató nagyon közvetlen volt és az egyébként száraz anyagot úgy tudta előadni, hogy szinte öröm volt a bejárás az órákra. A KRESZ vizsgám első próbálkozásra sikerült, hála az alapos felkészítésnek. 

Ezt követően kellett gyakorlati oktatót választanom. Néztem a szombathelyi autósiskola honlapját és láttam, hogy minden oktatóról kép és bemutatkozás is megtalálható. Itt a nevek közt észrevettem, hogy édesapám egyik barátja is oktat a NeTcar-nál. Egyértelművé vált számomra, hogy kinél fogok megtanulni vezetni. Néhány telefon és rövid egyeztetés után a következő héten el is tudtam kezdeni vezetni.

Az oktató nagyon kedves volt és türelmesen elmagyarázott mindent, még akkor sem emelte fel a hangját, amikor valamit hibáztam. A rutin pályán töltött néhány óra után már mentünk is ki a szombathelyi forgalomba. A parkolós részek nehezen mentek, de sokat gyakoroltuk az órák folyamán így a vizsgára már stabilan és magabiztosan be tudtam mutatni.

Szerencsére forgalmi vizsgám is első alkalomra sikerült, így viszonylag gyorsan meg tudtam szerezni B kategóriás jogosítványomat.

A szombathelyi NeTcar autósiskolánál éreztem, hogy fontos vagyok számukra. Minden esetben gyors és pontos információt kaptam a tanfolyam menetével kapcsolatban. Mindent megtettek, hogy hozzásegítsenek B kategóriás jogosítványomhoz.

Örülök hogy a NeTcar autósiskolát választottam, és egyáltalán nem bántam meg döntésemet.

Minden ismerősömnek ajánlani fogom őket, mert velük könnyen és gyorsan megy a jogosítvány megszerzése.

NeTcar - Az autósiskola! 

Kapcsolat