Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Sikertörténetek

János sikertörténete

János sikertörténete

  • Sikeres vizsga ideje:
    2015.09.08 09:50

Szabó Jánosnak hívnak és Vas megye legkedveltebb autósiskolájának sárvári kirendeltségén szereztem meg "B" kategóriás jogosítványomat. A NeTcar autósiskola marketingese megkért, hogy foglaljam össze a tapasztalataimat, benyomásaimat az autósiskolával kapcsolatosan. A továbbiakban az én gondolataimat olvashatjátok!

Idén nyáron szerettem volna megszerezni "B" kategóriás jogosítványomat. Mivel egyetemista vagyok, így nyáron a diákmunka mellett viszonylag sok szabadidővel rendelkezem, ezért is választottam a nyári időszakot a jogosítvány megszerzésére. Szombathelyre járok egyetemre, viszont Sárváron élek, így olyan autósiskolát kerestem első sorban, ami mindkét városban jelen van. A NeTcar autósiskola az egész Dunántúlon, szinte minden nagyvárosban megtalálható. Régóta ismerem őket, nagy múltú és megbízható autósiskolának ismertem meg őket. Idősebb testvérem és ennél az autósiskolánál szerezte meg "B" kategóriás jogosítványát, illetve több ismerősöm, szaktársam is a NeTcar-nál tanult. Egyértelmű volt számomra, hogy melyik sárvári autósiskolába iratkozzam be. A jogsim megszerzését követően egyértelműen mondhatom, hogy jól választottam és választásomat egyáltalán nem bántam meg.

Beiratkozásnál az ügyfélfogadó nagyon kedves és barátságos volt. Minden információt részletesen elmondott nekem a jogsoítvány megszerzésének folyamatáról. Ezt követően az elméleti oktatásra került sor, közben elvégeztem az elsősegélynyújtó tanfolyamot is. A KRESZ vizsgám jól sikerült, néhány hibapontom ellenére is első alkalommal sikeresen tudtam teljesíteni. 

Következett a gyakorlati vezetés. Az oktató kiválasztásában nagy segítségemre volt az autósiskola weboldala, ahol minden oktatóról találtam bemutatkozást, képeket, valamint egyéb információkat. Ezek nagy mértékben megkönnyítették választásomat. Oktatómmal gyorsan összehaverkodtam, így nem feszesen és szorongva teltek a gyakorlati vezetéssel töltött órák. Nagyon jó tanár és legfőbb erénye a türelem. Őszintén mondom, hogy néha még én is ideges lettem volna magamra, de oktatóm végig nyugodt volt és egyszer sem emelte fel a hangját! Nem mondom, hogy született sofőr vagyok, de azért olyan rosszul sem ment a vezetés. Mindössze 2 plusz órát kellett vennem, majd az első forgalmi vizsgámon át is tudtam menni.

Hálás vagyok a NeTcar autósiskolának, hiszen nélkülük nem gondolom, hogy ilyen könnyen ment volna a "B" kategóriás jogosítványom megszerzésének folyamata. Minden ismerősömnek ajánlani fogom ezt az autósiskolát, mert példaértékű a hozzáállásuk a tanulókhoz! Még egyszer köszönöm!

NeTcar - Az autósiskola!

Kapcsolat