Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Sikertörténetek

Adri sikertörténete

Adri sikertörténete

  • Sikeres vizsga ideje:
    2015.09.01 09:50

Horváth Adrienn vagyok szombathelyi egyetemista hallgató. "B" kategóriás jogosítványomat a szombathelyi NeTcar autósiskolánál szereztem! Felkértek, hogy írjam le néhány mondtaban, a sikertörténetemet, azt a folyamatot amely végén megszereztem "B" kategóriás jogosítványomat. A továbbiakban ezt olvashatjátok!

Már jó ideje meg akartam szerezni jogosítványomat, de eddig sem időm, sem pedig energiám nem volt ezzel a dologgal foglalkozni. Jövőre végzem az egyetemen, és szeretnék külföldön munkát vállalni. Ehhez viszont az kell, hogy tudjak autóval mozogni lakhelyem és munkahelyem között. Így elérkezettnek találtam az időt, hogy beiratkozzam egy autósiskolába és megszerezzem B kategóriás jogosítványomat. A nővérem is a szombathelyi NeTcar autósiskolában szerezte meg B kategóriás jogosítványát és nyugodt szívvel ajánlotta nekem is. Megnéztem a weboldalukat és a számos hasznos információ mellett láttam, hogy nyári akciót hirdettek. Gondoltam kihasználom az alkalmat és ezzel is lecsípek egy keveset a jogosítvány megszerzésének árából. Be is iratkoztam a szombathelyi autósiskolába. Felajánlották a lehetőséget, hogy online típusú elméleti oktatás formájában tanuljam a KRESZ-t. Nem volt idegen számomra ez az oktatási forma és ki szeret nyáron a tanteremben ülni? Egyértelmű volt, hogy kihasználom a lehetőséget. Így a KRESZ-t otthon tanulhattam, akkor, mikor időm engedte. Néhány rész nem volt teljesen világos, de szerencsére volt lehetőségem bemenni a szombathelyi autósiskolába személyes konzultáció céljából. Készségesen és kedvesen segített nekem az elméleti oktató. A KRESZ vizsgámat néhány hibaponttal (nem emlékszem pontosan) sikerült abszolválnom.

Ezt követően gyorsan megszereztem az elsősegély vizsgát, majd következhetett a gyakorlati vezetés. Ettől az elején egy kicsit tartottam, de szerencsére sikerült egy rendkívül kedves és nyugodt oktatót találnom, aki mindent megtett, hogy megkönnyítse a vezetés elsajátítását. Mindig próbált alkalmazkodni a hangulatomhoz, látta mikor van rossz napon és úgy alakította ki a vezetéstechnikai ismeretek elsajátítását, hogy minig a legtöbbet tudja kihozni belőlem. Oktatómnak köszönhetően első próbálkozásra sikerült átmennem a forgalmi vizsgán. Tényleg nagyon hálás vagyok neki, és ha a többi oktató csak fele ilyen kedves, nyugodt és rugalmas, mint Ő, akkor ne válasszatok más autósiskolát! Mindenki segítőkész, a szombathelyi NeTcar autósiskolánál odafigyelnek a tanulókra!

NeTcar - Az autósiskola!

Kapcsolat