Startjogsi Ajándékutalvány! facebook Ajánlói program ritmo.hu - iPhone alkalmazás ritmo.hu - Android alkalmazás facebook

Sikertörténetek

Petra sikertörténete

Petra sikertörténete

  • Sikeres vizsga ideje:
    2015.08.25 12:30

Simon Petra vagyok és néhány napja sikeres forgalmi vizsgát tettem a szombathelyi NeTcar autósiskolánál. A továbbiakban az én sikertörténetemet olvashatjátok.

2 hónapja iratkoztam be a szombathelyi autósiskolához, mivel 21 évesen már elérkezettnek találtam az időt B kategóriás jogosítványom megszerzéséhez. A NeTcar autósiskola épp nagyszabású nyári akciót indított, ezért ki is használtam az alkalmat. Szuper intenzív elméleti képzésen vettem részt Szombathelyen, így mindössze két hétig tartott az elméleti oktatás az autósiskola kirendeltségén. Választhattam volna az online típusú e-learning oktatást is, de jobb szeretek bejárni a tanításra, mivel önszorgalomból lehet hogy nem ment volna ilyen gyorsan az ismeretek megszerzése, a tananyag elsajátítása. KRESZ vizsgámat első alkalommal sikerült teljesítenem, mindössze 4 hibaponttal.

Ezt követően jött néhány óra az elsősegélynyújtó tanfolyam keretén belül. Az elsősegély vizsga természetesen nekem sem okozott komoly kihívást. Elsőre megszereztem ezt is.

Következett a gyakorlati oktató kiválasztása. Láttam az autósiskola weboldalát, ott megtalálható az összes kirendeltségük összes oktatója, így elkezdtem kicsit nézelődni. Sok szimpatikus oktatót láttam, de nem igazán tudtam dönteni. Inkább kikértem a bátyám és édesanyám véleményét. Ők egyöntetűen mondták az oktató nevét a leszűkített listából. Néhány nap múlva már telefonon egyeztettünk időpontot az első gyakorlati órával kapcsolatosan.

A vezetést a szombathelyi autósiskola rutin pályáján kezdtem, majd néhány alkalom elteltével már a szombathelyi forgalomban találtam magam. Nem mondom, hogy minden egyszerre jól ment, de kérdem én, kinek megy minden egyszerre? Az oktatóm is mondta, hogy normális, hogy egyes részeket nehezebben tudok elsajátítani, de folyamatosan bíztatott és javított. Neki köszönhetően a komolyabb kihívást jelentő vezetéstechnikai részek is jól mentek egy rövid idő elteltével.

Miután levezettem a kötelező óraszámot, az oktatóm bejelentett forgalmi vizsgára. A vizsga napján nagyon izgultam, mert esős idő volt aznap. Szerencsére nem kezdett el esni, míg be nem értem a NeTcar autósiskola kirendeltségére. Voltak hibáim a vizsga folyamán, de szerencsére egyiket sem ítélte olyan súlyosnak a vizsgabiztos, hogy ne engedjen át érte. Mondta, hogy kicsit még lehetnék magabiztosabb, de idővel ez nyilván ki fog alakulni, úgy, ahogy mindenki másnál is.

Hálás vagyok az elméleti és gyakorlati oktatómnak, valamint a családomnak, akik mindvégig mellettem álltak a jogosítványszerzésem folyamatánál. Nélkületek nem ment volna ilyen egyszerűen!

Minden ismerősömnek ajánlani fogom a szombathelyi autósiskolát, mivel itt minden simán megy, mindenki kedves és itt tényleg odafigyelnek a tanulókra!

NeTcar - Az autósiskola!f

Kapcsolat