Fotópályázat

Szabályzat

A nyereményjáték szervezője

NeTcar Autósiskola Zrt. Cím: 9700 Szombathely, Puskás T. u. 7. (a továbbiakban: Szervező)

A nyereményjátékban résztvevő személyek

A nyereményjátékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy.

A fotópályázat időtartama

A nyereményjáték 2015.03.02 – 2015.06.30 között kerül lebonyolításra.
A szavazást 30 db kép beküldése után indítja autósiskolánk.

Fotópályázat részvételi szabályzat

  1. Mindenki részt vehet a játékban, aki a www.netcarjogsi.hu/fotopalyazat/ honlapra látogat és Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy.
  2. A www.netcarjogsi.hu/fotopalyazat/ oldalon a képfeltöltés menüpontra kattintva eljut a regisztrációs laphoz, amelyet a játékban való részvételhez helyesen ki kell töltenie.
  3. A regisztrációs űrlap kitöltése: a piros színű keretbe foglalt adatok megadása kötelező, melyek a következők: játékos neve, e-mail címe, kép elnevezése, kép feltöltése, szabályzat elfogadása. Amennyiben megadja, hogy van jogosítványa, abban az esetben kötelező kategóriák közül kell választania. Valamint ha megadja, hogy milyen jogosítványt szeretne, akkor abban az esetben is kötelező lesz megadni a kategóriákat.
  4. A sikeres regisztrációt követően adminisztrátorunk ellenőrzi képét. Amennyiben megfelelőnek találja arra, hogy megjelenítsük a fotópályázaton, abban az esetben e-mailben értesítjük. A kép elutasításáról és annak okáról szintén e-mail értesítést fog kapni.
  5. Érvényes szavazatnak 1 db Facebook megosztás minősül. Egy képre hetente csak egyszer van lehetőség szavazni. Ettől függetlenül más képekre még van lehetőség szavazatot leadni.
  6. A heti fordulót az nyeri, aki egy hét alatt a legtöbb szavazatot kapja képére.
  7. A sorsoláson az vehet részt, aki az adott hónapban rendelkezik egy darab érvényes képfeltöltéssel.
  8. A verseny nyertese véletlenszerűen, sorsolással lesz kiválasztva. A Szervező végzi a sorsolást.
  9. A fotópályázatra nevező egy hónapban csak egy alkalommal nyerhet a heti fordulóban, a hónap végi sorsoláson viszont még lesz lehetősége nyerni.

A fotópályázat értékelése

A verseny heti fordulóinak lezárásánál, a résztvevőkre érkezett szavazatok alapján lesz díjazva az első 6 helyezett. Részletes információt talál a nyereményekről a www.netcarjogsi.hu/fotopalyazat/ weboldalon.

Amennyiben a regisztráció során megadott adatok hiányosak, vagy nem egyeznek a valósággal, a Szervező jogosult a regisztrált személyt kizárni a versenyből.

Amennyiben a nyertes/nyertesek megadott címe nem elérhető, vagy nyereményüket nem veszik át, a díj automatikusan a következő helyezettre/helyezettekre száll.

A NeTcar Autósiskola Zrt. fenntartja a jogot, hogy amennyiben csalást észlel, a versenyzőt kizárja a versenyből. Csalásnak minősül minden, ami a versenyfeltételekkel ellentétes. Tilos továbbá a gépi szavazás, szavazóprogramok használata.

Sorsolás, nyeremények átvétele

A nyertesek nevei megtekinthetők az első heti fordulót követően folyamatosan a www.netcarjogsi.hu/fotopalyazat/eredmenyek/ internetes oldalon, továbbá a regisztráció során megadott e-mail címen is értesítjük.

A heti ajándékokat a nyertesek a lakhelyükhöz legközelebb található kirendeltségünkön vehetik át. A kirendeltségeinket a következő linken találja: www.netcarjogsi.hu/kepzesi-helyszinek/

A Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a fődíj nyertes nevét, fotóját tömegtájékoztatási médiában. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a neve és lakóhelyének közigazgatási megnevezése nyilvánosságra kerüljön.

A fotópályázat nyertese a nyereményjátékban való részvételével hozzájárul neve és fényképe nyilvánosságra hozatalához, továbbá hogy felkérés esetén rendelkezésre áll média interjú céljából, valamint hogy a róla készített hang- illetve videofelvételt és fényképeket a Szervező díjmentesen felhasználja.

A nyereményadó

A nyereményeket terhelő adóvonzatot a magyar törvényeknek megfelelően a tárgyi nyeremények és a főnyeremény esetében a NeTcar Autósiskola Zrt. fizeti.

Adatkezelés

A fotópályázat során az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatokat bizalmasan kezeljük. Az önkéntes adatszolgáltatással az érintett egyben hozzájárul az adatok kezeléséhez.

Az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulás a fotopalyazat@netcarjogsi.hu e-mail címre küldött levéllel módosítható, vagy vonható vissza. A regisztráló hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció során megadott névre és e-mail címre a későbbiek során a NeTcar Autósiskola Zrt. hírlevelet küldjön ki.

Jognyilatkozat

Jelentkezők igazolják, hogy beleegyezésüket adták a képeken történő szerepléshez, annak elkészítéséhez és a versenyen belüli felhasználáshoz kommunikációs célokra is. Továbbá kijelentik, hogy a Szervezőt nem terheli semmilyen további felelősség a beküldött képek felhasználásával kapcsolatban. A Pályázó szavatolja a jelen nyilatkozat alapján létrehozott fotókra vonatkozó vagyoni szerzői jogokat illetően, hogy azok felett korlátlan rendelkezésre jogosult, és jelen dokumentum elfogadásával beleegyezik a fotók felhasználására a NeTcar Autósiskola Zrt. számára  kommunikációs célokra.

Vegyes rendelkezések

A játékban való részvétel a hivatalos játékszabályok automatikuks elfogadását jelenti a nyereményjáték meghirdetett napjától, annak lezárásáig.

A Szervező a nyereményjátékkal és annak szabályaival kapcsolatosan levelezést nem folytat.

A nyeremény átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért a Szervező felelősséget nem vállal.

A nyeremények készpénzre nem válthatók, másik személy részére át nem ruházhatók. A nyereményigény elévül az adott nyeremény sorsolásától számított 30 nap után.

A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt. A nyereményjáték kommunikációs anyagain (szórólap, banner stb.) látható képek csak illusztrációk, a Szervező csupán a hivatalos játékszabályban definiált ajándéktárgyak átadására kötelezhető.

Ha a Játékos a 18. életévét még nem töltötte be és/vagy korlátozottan cselekvőképes személynek minősül, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, a nyeremény átvételére és igénybevételére, valamint a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra csak a törvényes képviselőjével vagy gondnokával együtt - elvált szülők esetén a szülői felügyeletet gyakorló szülővel együtt jogosult. 14 év alatti, illetve cselekvőképtelen nyertes esetén a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére, illetve a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra kizárólag a nyertes törvényes képviselője vagy gondnoka jogosult.

A fotópályázatra való regisztrációval elfogadja: